top of page

Inspiration Magazine 5: NEON OBSESSIONS

You either hate it or love it maar neon is terug van weggeweest. Het is misschien eventjes wennen maar om deze felle en opvallende trend kan je echt niet heen dit seizoen. Laat je inspireren door de neontrend met een Magazine vol opvallende neon kleuren: Neon Run, Neon Swim, Neon Lounge, Neon Taste en Neon Rainbow...



NEON RUN

Om neon kleuren stijlvol, vrouwelijk en fashionable te maken is het belangrijk dat je ze combineert met de juiste kleuren. Een kleur die perfect samengaat met neon - of dat nu neon groen, geel, oranje of roze is - is beige. Dit maakt je outfit gelijk een stuk zachter en stijlvoller. Naast beige zijn alle zandkleuren goed maar in schoenen wordt neon vaak gecombineerd met wit. En witte sneakers zijn gelukkig van zichzelf al super gemakkelijk te combineren.


Update jouw chunky sneakercollectie met deze M2K Tekno trainers van Nike. Een futuristische style gecombineerd met tech elementen vormen deze kicks. Deze witte dames sneakers zijn voorzien van een premium leder bovenwerk en een chunky middenzool met een responsieve demping. Final features zijn de gewatteerde enkelkraag, roze-oranje accenten en de Nike Swoosh. Sneaking into warmer weather with these neon beauties.

Nike M2K Tekno Dames - € 100,00



NEON SWIM

Whether you like it or not, Neon is going to be the big trend this year and also on the beach. Deze badmode-trend zal je laten opvallen. Er zijn veel kleuren en combinaties beschikbaar en het hoeft niet duur te zijn om in je favoriete neonkleur te verschijnen. Maar je zal zeker de aandacht trekken met dit prachtige opvallende exemplaar. Suns out, buns out, I am loving this bold swimsuit! Make the beach your runway en je bent klaar voor een endless summer...


Hoe opvallender hoe beter! Met dit kleurrijke badpak val jij zeker op! Hij heeft een lage rug, wat hem extra sexy maakt. Het vrolijke streepjespatroon is lekker zomers! En festival proof wanneer je het combineert met je favo jeans short. Het streepjespatroon is ook verkrijgbaar in bikinivorm. De badkleding van Hunkemöller wordt los verkocht, hierdoor kun je je eigen bikini samen stellen. Voor de perfecte maatcombinatie of voor de felle top met een zwart broekje.




NEON LOUNGE

Our world is pink and lime green, we love vibrant colours! Dit is het kleurrijkste 4 sterrenhotel wat je op Ibiza tegen gaat komen. Een tropische wereld vol palmbomen, flamingo's en verse cocktails. Mensen die hier verblijven noemen het een ware beleving waarbij het concept tot de puntjes is uitgedacht. De kamers zijn luxe, ruim maar vooral heel kleurrijk. Het strand bevindt zich een minuut lopen en in de omgeving vind je veel restaurant, bars en nachtclubs.


In lijn met de naam van het hotel (getiteld ter ere van een zomerse, tropische cocktail), is elke kamer in Tropicana Ibiza Coast Suites vernoemd naar een cocktail. De Junior Suites hebben voldoende ruimte en beschikken over een woonkamer, een slaapkamer en een bar, zodat u kunt genieten van een drankje voordat u eropuit gaat. En ze zijn vol voorzieningen om u te helpen genieten van een unieke vakantie. Everything to make your stay unforgettable.



NEON TASTE

Bij de Meesterbanketbakker vind je een ruim assortiment van goed geselecteerde wijnen, de heerlijkste taarten, koeken en chocolade uit eigen bakkerij, maar ook bijzondere cadeau-items en verfijnde delicatessen. Voorheen kon je je taart alleen in de Bijenkorf winkel in Amsterdam ophalen, vanaf nu is dat mogelijk in alle vestigingen.


Let’s celebrate the weekend with (neon) cake! De chipolatataart van de Bijenkorf, uit eigen bakkerij vervult deze neon food cravings. Deze taart heeft een luchtige roombotercrème met Maraskino, bitterkoekjes en mandarijn. Met een sinaasappelvulling en abrikozenmoes als interieur, omhuld door marsepein. Life is too short to skip cake, especially these...




NEON RAINBOW

You either hate it or love it maar neon is terug van weggeweest. Hoewel neon really on-trend is, zijn er maar weinig merken die zo nadruk gelegd hebben op neon make-up als de mini's van Huda Beauty. Huda: "I got inspiration for these babies from fashion, I have been obsessing over everything neon for a year now." Geïnspireerd door Huda's obsessies voor neon kleuren, zorgen deze paletten voor veelzijdige looks van subtiel tot levendig & kleurrijk!


De Huda Beauty Neon Obsessions paletten zijn er in drie collecties: Huda's favoriete neon kleuren: roze, oranje en groen. Ze hebben negen super gepigmenteerde, blendbare kleuren, net als de andere Obsessions-paletten, maar dan met een verpakking in dezelfde neonkleur. Huda Beauty geeft je niet alleen opvallende neonkleuren om mee te spelen, maar geeft je ook een aantal prachtige neutrale kleuren voor meer diversiteit. Go bold, or go home. eh?



Wat vind jij van deze editie van het Inspiration Magazine? En wat is jouw favoriete neonkleur van de NEON OBSESSIONS?


See you next time ♥

Kusjes Benja

bottom of page