top of page

INSPIRATION MAGAZINE 8 AUTUMN SELF-CARE

De temperatuur begint te dalen, de bladeren worden bruin en de nachten trekken in... Het is herfst. Daarom deze maand, het magazine: AUTUMN SELF-CARE. Een Magazine vol self-care: treat yourself, blush over bronze, colour therapy, skincare routine & bouquet of blooms. Laat je inspireren door beeldschone natuurtinten...


TREAT YOURSELF

Om de zoveel tijd heb je een nieuwe bh nodig en is het is tijd om kritisch naar je bh collectie te kijken! Heb je nog een goede basic, een huidkleurige bh en een kanten bh? Deze bh stijlen mogen in ieder geval niet ontbreken aan jouw collectie! Delicious Demi is de meest populaire bh bij Hunkemöller. Het is de perfecte T-shirt bh en het model is er in veel verschillende kleuren en stijlen. Een Delicious Demi geeft een zacht en subtiel decolleté, dus is geschikt om elke dag te dragen. How cute is this pink one!


De Beautiful Balcony creeërt een chique look, het geeft een mooie open halslijn omdat de bandjes ver uit elkaar staan en zorgt voor een opliftend effect. Soms kun je de bandjes eraf halen zodat het strapless wordt! De Perfect Plunge creëert een sensuele look, is perfect voor onder een laag uitgesneden top of jurk en is er in heel veel soorten en kleuren! Bralettes zijn super comfortabel en zijn dus fijn om te dragen onder shirts maar ook leuk onder een licht doorschijnend shirt, voor een sexy touch!



BLUSH OVER BRONZE

Tover een gezonde blos op je wangen met de prachtige blushes van BECCA en laat de herfst beginnen! Ontdek de bijzondere make-upproducten van BECCA bij Douglas. De Luminous Blush van BECCA is een blush die de wangen laat stralen en een glinsterende blos creëert. Deze blush is geschikt voor alle huidtinten en geeft precies het juiste evenwicht van kleur en licht. Draag het afzonderlijk voor een subtiele, blozende helderheid of als toevoeging aan een matte blush voor een extra accent.


Deze schitterende blush collectie is geïnspireerd op de populaire Shimmering Skin Perfector en geven de wangen de perfecte combinatie van kleur & glow. Verkrijgbaar in 6 sprankelende kleuren, met momenteel een kleinere collectie bij Douglas waardoor je de keuze uit 3 prachtige tinten hebt. Add some color to your cheeks with our Luminous Blushes in Dahlia, Foxglove and Tigerlily. DAHLIA (Shimmering deep rose), FOXGLOVE (shimmering orchid pink) en TIGERLILY (Shimmering tangerine).




COLOUR THERAPY

Dit najaar kun je het niet langer ontkennen: green is here to stay! Groentinten bereiken dit seizoen een absoluut hoogtepunt in de Sophisticated Green collectie. Van diep olijfgroen tot mosgroen: de tinten zijn spannend, intens én uit de natuur gegrepen. Dompel jezelf onder in de wereld van groentinten en breng verleidelijk mosgroen in je interieur. Deze beeldschone natuurtint doet denken aan het heldere mos uit het bos en straalt een natuurlijke rust uit. Je krijgt er direct een warm herfstgevoel van.


Creëer spannende contrasten door mosgroen te combineren met intens chilirood. Je verwacht het misschien niet, maar het staat prachtig bij elkaar! Probeer het zelf uit met bijvoorbeeld een mix van sierkussens op de bank of de aankleding van je bed. Deze zachte velvet poef met luipaardprint is stoer en stijlvol tegelijk! Op een donkergroene ondergrond krijgt deze wilde dierenprint een wel heel chique tintje. De voet van de poef is gemaakt van goudkleurig metaal en maakt de poef helemaal af.




SKINCARE ROUTINE

Laat je huid stralen met het innovatieve 2-in-1 masker! Het Origins Original Skin Texture Mask Met Rose Clay verwijdert onzuiverheden en exfolieert zachtjes om de textuur van de huid te verfijnen en de huid extra te laten stralen. Dit masker op basis van mediterrane roze klei, Canadese basterdwederik en exfoliërende jojobabonen absorbeert onzuiverheden en overtollige olie uit de poriën. Geschikt voor de gecombineerde en vette huid. Niet aangeraden voor gevoelige huid.


Weet je niet zeker welke maskers het best bij je passen, gebruik dan de maskerzoeker op de Origins website. Zo heb je verschillende maskers zoals detox en reinig, hydrateer, verbeter de uitstraling, verminder roodheid, fleur op en vernieuw huid. Maar heb je meerdere huidproblemen, pak ze dan allemaal tegelijk aan met multi-tasking. Maskers zijn de sleutel tot het behoud van een gezonde huid. Ze zijn superkrachtig, dus ze werken snel om uw belangrijkste huidproblemen op te lossen.




BOUQUET OF BLOOMS

Bloom werd samengesteld naar het beeld van de Gucci-vrouw en is het eerste parfum van Alessandro Michele voor het merk. Gucci Bloom is een rijke geur van witte bloemen die je meeneemt naar een kleurrijke en diverse groene tuin met bloemen en planten. Noten van natuurlijke tuberoos en Jasmijn zorgen op de huid voor een onverwacht rijke geur van witte bloemen. Chinese kamperfoelie, een plant die van kleur wijzigt wanneer hij tot bloei komt, zorgt voor een poederachtig bloemenparfum.


As the nights draw in, brighten your home and your mood with a colourful bunch of new season blooms... What's better than this bloom. De vintage poederroze tint van de parfumfles van Gucci Bloom is van transparant matglas, met de minimalistische vierkante vorm. Een geribbeld en omlijst Gucci-label is op de voorkant aangebracht. Het doosje is van binnen en buiten bedekt met Herbarium, een rood-en-witte toile de Jouy House print van bladeren, kersentakken en bloemen in een zwarte lijst.​




Wat vind jij van deze editie van het Inspiration Magazine? En wat is jouw favoriete self-care van de AUTUMN SELF-CARE?


See you next time ♥

Kusjes Benja

bottom of page