top of page

Een perfecte basis met Makeup Revolution

Veel make-up is niet gemaakt om heel de dag te blijven zitten, maar dit is wel wat we willen. Na lang zoeken heb ik 2 producten gevonden die dit wel mogelijk maken. Voeg de concealer & fixing spray van het merk Makeup Revolution toe aan je beauty routine, en je ziet er aan het eind van de dag nog steeds flawless uit♥.


FOTO'S PRODUCT


INFORMATIE VORMGEVING

De verpakking van de concealer vind ik heel erg mooi. Door de transparante huls kun je de inhoud zien en daardoor ook welke kleur de concealer is, erg handig! Ook oogt de verpakking erg chique en totaal niet goedkoop doordat de dop en het etiket van de concealer rosegoud zijn.


De verpakking van de fixing spray is wat simpeler maar oogt nog steeds mooi. De fles is wit en ik had het mooier en handiger gevonden als het een transparante fles geweest was zodat je de inhoud kon zien. Wel zijn de gouden en zilveren details een mooie toevoeging.


INFORMATIE PRODUCT

De Makeup Revolution Conceal and Define Concealer heeft een lichtgewicht formule en verbergt imperfecties, donkere kringen en andere oneffenheden op de huid. Het geeft je huid een matte finish en kruipt niet in fijne lijntjes en poriën. Deze concealer is intents gepigmenteerd, longwearing en ook nog is cruelty-free en vegan.


De Makeup Revolution Pro Fix Oil Control Fixing spray zorgt ervoor dat je je matte finish een hele dag behoudt. De setting spray hydrateert de huid, geeft een verhelderend effect en verminderd de talg productie. Geschikt voor alle huidtypes, maar speciaal voor de gemengde/ vettige huid.


De concealer collectie van Makeup Revolution bestaat uit de kleuren:

C0 : Aller lichtste huidtint.

C0.5 : Hele lichte huidtint, koele ondertoon.

C1 : Lichte huidtint, neutrale, koele ondertoon.

C2 : Lichte huidtint, warme ondertoon.

C3 : Lichte huidtint, neutrale, koele ondertoon.

C4 : Lichte huidtint, neutrale ondertoon.

C5 : Lichte huidtint, roze ondertoon.

C6 : Lichte tot medium huidtint, warme ondertoon.

C6.5 : Lichte tot medium huidtint, warme ondertoon.


C7 : Medium huidtint, perzik ondertoon.

C8 : Medium huidtint, warme ondertoon.

C8.5 : Medium huidtint, warme ondertoon.

C9 : Medium huidtint, neutrale, koele ondertoon.

C10 : Medium huidtint, warme ondertoon.

C10.5 : Medium tot donkere huidtint, warme ondertoon.

C11 : Medium tot donkere huidtint, neutrale ondertoon.

C12 : Medium tot donkere huidtint, neutrale ondertoon.

C12.5 : Donker huidtint, neutrale ondertoon.


C13 : Donkere huidtint, warme ondertoon.

C13.5 : Donkere huidtint, warme ondertoon.

C14 : Donkere huidtint, koele ondertoon.

C15 : Donkere huidtint, neutrale ondertoon.

C16 : Donkere huidtint, warme ondertoon.

C17 : Diep donkere huidtint, neutrale ondertoon.

C18 : Diep donkere huidtint, warme ondertoon.



DE JUISTE KLEUR

De concealer collectie van Makeup Revolution bestaat uit 25 kleuren. Zo is er voor iedere huidskleur een juiste concealer. Als je het moeilijk vind om online de juiste kleur te vinden houd met de volgende informatie rekening. Wil je de concealer gebruiken om mee op te lichten kies dan een kleur die 1 of 2 tinten lichter is dan je eigen huidtint. Wil je contouren kies dan een kleur die 2 tot 3 tinten donkerder is. Ook heeft Makeup Revolution een duidelijke omschrijving gegeven van alle concealer kleuren. Hier staat duidelijk voor welke huidskleur dit bedoeld is en wat de ondertoon van de concealer is.


Aan de hand van deze informatie heb ik de volgende 2 kleuren uitgekozen. Ik heb de kleur C0,5 uitgekozen die bedoeld is voor een hele lichte huidtint en een koele ondertoon heeft. De kleur C1 is bedoeld voor een lichte huidtint en heeft een neutrale, koele ondertoon. Voor mij is de kleur C1 de beste match.


SWATCHES


MAKE-UP LOOK

Make-up look zonder concealer - Make-up look met concealer - Make-up look na fixing spray


TEXTUUR & APPLICATIE

De concealer heeft een grote applicator, waardoor je het gemakkelijk op grote delen van je gezicht kunt aanbrengen. Echter zou ik hier wel voorzichtig mee zijn. Ondanks de dikke substantie van de concealer, droogt de concealer namelijk erg snel op. Ook is het belangrijk dat je de concealer snel na uitblenden goed afpoedert, door de droge en matte substantie trekt hij wat sneller in de lijntjes. Verder is de dekking van deze concealer echt geweldig! Mijn imperfecties, donkere kringen en andere oneffenheden op mijn huid zijn totaal verdwenen.


HOUDBAARHEID

De combinatie van deze concealer en fixing spray van het merk Makeup Revolution is echt perfect! Ik ben al jaren op zoek naar producten die voor mijn vette huid goed werken. Deze producten beloven veel maar komen het ook echt na. De concealer heeft een matte finish en de setting spray verminderd de talgproductie. Hierdoor zie ik echt een wereld van verschil in mijn dagelijks makeup routine. Sinds ik deze twee producten aan mijn beauty routine heb toegevoegd ziet mijn makeup er aan het eind van de dag nog steeds flawless uit.


EINDOORDEEL

De Makeup Revolution Conceal & Define Concealer en Makeup Revolution Pro Fix Oil Control Fixing Spray hebben mijn beauty routine echt enorm verbeterd en ben dan ook mega ENTHOUSIAST!!! Ook heeft Makeup Revolition een enorme concealer collectie en variatie aan kleuren. De concealer is intents gepigmenteerd, heeft een matte finish en een lichtgewicht formule en verbergt imperfecties, donkere kringen en andere oneffenheden op de huid. De fixing spray zorgt ervoor dat je je matte finish de hele dag behoudt en verminderd de talg productie. En dit dan ook allemaal voor een budget prijs. Een echte aanrader!


PRIJS & VERKRIJGBAARHEID

Makeup Revolution Conceal & Define Concealer

€ 4,95 euro bij Boozyshop

€ 4,50 euro bij Beauty Bay


Makeup Revolution Pro Fix Oil Control Fixing Spray

€ 5,95 euro bij Boozyshop


Welke producten gebruik jij voor je Daily Beauty Routine? En zou jij liever de concealer of de fixing spray uitproberen?

See you next time ♥ Kusjes Benja

bottom of page