top of page

Mac Boom Boom Bloom Collectie

In het Inspiration Magazine: FLOWER GARDEN liet ik je de nieuwste collectie zien van MAC. MAC stak speciaal voor de lente zijn bestsellers, in een bloemig, roze jasje geïnspireerd op sakura, de Japanse naam voor kersenbloesem. De limited-edition line-up - met sakura-bedrukte verpakking - bevat prachtige producten.


FOTO'S PRODUCT


INFORMATIE VORMGEVING

MAC stak speciaal voor de lente zijn bestsellers, in een bloemig, roze jasje geïnspireerd op sakura, de Japanse naam voor kersenbloesem. De limited-edition line-up - met exclusief ontworpen sakura-bedrukte verpakking - Het meeste opvallende - voorbij al het roze - is de elegante, luxe witte (met subtiele roze glitter) verpakkingen compleet met kersenbloesems in roze bloemblaadjes. En prachtig lichtroze metaal aan de binnenkant van de lippenstift tubes! Zelfs als je geen MAC lover bent, kun je om deze verpakking en collectie echt niet heen.


MAC BOOM BOOM BLOOM

Bij het verwelkomen van de lente, komt het bloeien van de kersenbloesem, van de roze bloemblaadjes tot de intense fruitige bloemengeur, deze bloemen vormen een van de mooiste tekenen van het nieuwe seizoen - zozeer zelfs dat MAC de betoverende bloem gebruikte als inspiratie voor de MAC Boom, Boom, Bloom Collection. De nieuwe collectie bestaat uit 14 producten die allemaal geïnspireerd zijn op de Sakura-bomen in de lente.


De collectie bevat een mix van gloednieuwe tinten en paletten, maar ook best verkopende producten die opnieuw verpakt en ontworpen zijn met een ​​opwekkende geur van kersenbloesem. MAC heeft deze collectie ontworpen om een ​​overwegend roze kleurenpalet te bieden. Een collectie vol heldere roze en baby- roze tinten met twee highlighters, vijf lippensticks, één strobe crème, één fixingspray, vier lipglosses en één oogschaduwpalet.


INFORMATIE PRODUCT

Hey, Kiss Me! - Framboise Moi - Hi-Fructease - Tsk Tsk! - Wagase Twirl


For The Frill Of It - Heartmelter - Pink-A-Boo - Cherry Mochi


Spring Bling - Fleur Real


Pinklite


SWATCHES


LIPSTICK WASAGA TWIRL

Een exclusieve reeks van vijf roze en bessentinten die iedere huidskleur complimenteren. Het iconische product waar het allemaal mee begonnen is in prachtige Sakura-bedrukte verpakking. Prachtige lipsticks in verschillende finishes. HEY, KISS ME! pastel pink (cremesheen) - WAGASA TWIRL Dirty blue pink with pearl (matte) - HI-FRUCTEASE pink coral (matte) - TSK TSK! bright warm pink (matte) -FRAMBOISE MOI raspberry pink (matte)


De lipsticks hebben een niet al te sterk aanwezige vanillegeur en de kleur Wasaga Twirl heeft een matte finish. De matte lipsticks zijn dus ontzettend goed gepigmenteerd en blijven ongeveer 4 à 5 uur zitten. De lipsticks brengen makkelijk aan, dekken meteen ontzettend goed en trekken niet in de lijntjes. Daarnaast voelen ze comfortabel aan en drogen ze de lippen niet uit en vervagen gelijkelijk. Als je houd van roze tinten echt een must have.


PREP + PRIME FIX+

Een van de MAC Bestsellers met een heerlijke twist in een frisse bloesemgeur met bijpassende Sakura-bedrukte verpakking. Deze lichte, hydraterende spray verfrist de huid en fixeert de make-up. Vitaminen en mineralen geven de huid een onmiddellijke hydratatieboost en de lichte, langhoudende formule geeft je een frisse teint terwijl de make-up wordt gefixeerd. Deze spray kan ook gebruikt worden om bijvoorbeeld kleuren intenser te maken.


Voor het gezicht is de licht geurende Prep + Prime Fix + met een zeer zachte geur van kersenbloesem een echte must in deze collectie. De verpakking is zo mooi en het is niet te sterk in de geur. Ik gebruik dit als fixingspray om de poederachtige look te verminderen en mijn makeup te fixeren en werkt ook ideaal om kleuren oogschaduw intenser mee te maken. Mijn huid wordt minder mat maar zorgt hierdoor wel voor een mooie natuurlijkere finish.


PRIJS & VERKRIJGBAARHEID

Mac Lipstick / Boom Boom Bloom: Hey, Kiss me!

€ 19,50 euro bij Mac Cosmetics

€ 19,50 euro bij De Bijenkorf


Mac Lipstick / Boom Boom Bloom: Wagasa Twirl

€ 19,50 euro bij De Bijenkorf


Mac Highlight Powder / Boom Boom Bloom: Spring Bling

€ 29,00 euro bij Douglas

€ 29,00 euro bij Hudson's Bay


Mac Highlight Powder / Boom Boom Bloom: Fleur Real

€ 29,00 euro bij Douglas

€ 29,00 euro bij Mac Cosmetics


Mac Strobe Cream / Boom Boom Bloom: Pinklite

€ 33,00 euro bij Hudson's Bay


Mac Prep + Prime Fix+ / Boom Boom Bloom

€ 18,00 euro bij Douglas

€ 18,00 euro bij Mac Cosmetics


Wat vind jij van de collectie? Ben jij van plan om nog iets van de MAC Boom, Boom, Bloom Collection te kopen of heb je dat misschien al gedaan?


See you next time ♥

Kusjes Benja


Ook vind ik dit een mooi moment om een kleine aanpassing te maken aan het uploadschema. Een maand terug heb ik al vermeld dat er geen extra Fashion blog meer online zal komen maar een Inspiration Magazine. De eerste 2 Inspiration Magazines staan al online: FRUITSALAD en FLOWER GARDEN. Hiermee is mijn standaard uploaddag de zondag geworden. Om mezelf wat rust te geven en extra aandacht te kunnen besteden aan de blogs die ik online zet. Heb ik besloten om elke maand een week geen blog online te zetten. Zo is er extra tijd om nog mooiere en originelere blogposts voor jullie te schrijven, en verzoekjes vanuit jullie wanneer je benieuwd bent naar (nieuwe)producten of collecties, zijn altijd welkom. Thanks for the love & Join the giveaway of last week. and win a MAC Palette.

bottom of page