top of page

Ariana Grande: Fashion & Style

Ariana Grande is gestart met acteren in de serie Victorious met haar rol als Cat. Ariana kennen we nu natuurlijk allemaal als zangeres. Bekend om haar lange, hoge paardenstaart en haar kenmerkende lange, hoge laarzen. Maar hoe kleed Ariana zich verder en welke beauty producten heeft ze al op haar naam staan?

FAVORIETE FASHION LOOKS


KENMERKEN ARIANA LOOK

Crop-Tops and Bralettes

Ariana is niet bang om haar lichaam te laten zien en draagt geregeld crop-tops en bralettes. Echter draagt ze het altijd op een chique manier door het te combineren met een hoog getailleerde onderkant. Ze vermijd sportieve ontwerpen en kiest crop-tops die vrouwelijk zijn. Materiaal als kant of een vrouwelijke uitsnede is dan perfect.


Micro Skirts and Dresses

Met Ariana haar lengte (1,53 cm) maakt ze graag gebruik van kleding die haar langer laat lijken. Ook om deze reden kiest ze graag voor minirokken en jurken om het uiterlijk van haar benen te verlengen. Met deze kledingstukken houd ze zich vast aan een vrouwelijke en schattige uitstraling, en lijken deze korte stijlen schattig en brutaal in plaats van ongepast.


Fit and Flare Dresses

Ariana haar stijl is ongetwijfeld, vrouwelijk, flirterig en speels. Ze houd ervan om zowel rokken als jurkjes te dragen. Fit en flare-stijl jurken, voorzien van een aangesloten lijfje en een uitlopende rok is ongetwijfeld een van haar favorieten. Deze jurken laten haar silhouette nog smaller ogen maar creëren ook een speelse uitstraling die bij haar persoonlijkheid past.


Platform Heels

Ariana is een kleine ster met een lengte van slechts 153 cm. De actrice & zangeres geeft haar lengte graag een boost met een paar plateau hakken of stiletto's. Of ze nu poseert voor een fotoshoot of zingt op het podium, de ster rockt vaak platformschoenen. Ze draagt deze hoge schoenen vaak in combinatie met korte jurkjes of rokjes om haar beenlengte te verlengen.


Over-the-Knee Boots

Platform heels zijn niet de enige schoenen die Ariana graag draagt. Ze houd ook erg van een stijlvol paar over-the-knee laarzen en hier zie je haar dan ook geregeld mee. Perfect voor speciale gelegenheden zoals uitvoeringen. Om de lange laarzen niet te overweldigend te laten zijn zorgt Ariana voor evenwicht door het te combineren met korte rokjes of jurkjes.


Oversized Jumpers

Als Ariana niet zingt of acteert, houdt ze ervan om comfortabel te relaxen. Om een look te creëeren die zowel schattig als cozy voelt, kiest Ariana vaak voor oversized truien, jassen en sweatshirts. Ze draagt ze zelfs als jurken met laarzen of sneakers om haar comfy, trendy look compleet te maken.


Cat Ears

De schattige en speelse look van Ariana eindigt niet bij haar kleding. Ariana's kenmerkende stijl draagt ze door in haar accessoires. Aan haar outfit voegt ze leuke hoofdbanden toe zoals cat ears. Ze kiest het liefst voor een chique paar met kant of metallic en combineert dit met haar kenmerkende hoge paardenstaart.


Leather

Ariana heeft de afgelopen jaren haar schattige look wat pittiger gemaakt met de toevoeging van leer. Hiermee heeft ze een volwassen uiterlijk gecreëerd zonder haar kenmerkende stijl op te offeren. Ariana's outfits zijn hierdoor zowel chic als spicy. Het leer zie je zowel in haar lakleren laarzen als minirokjes vaak terug.


Co-Ords

Ariana houd zoals waarschijnlijk vele onder ons van een bijpassende set. De zangeres is al meerdere keren gespot met combi stukken uit haar garderobe. Veel van haar favoriete looks zijn een minirok met crop-top maar ze is ook niet bang voor een jas of (korte) broek. Perfect voor een prachtige kop-tot-teen-look. Ariana kiest voor sets die speels en vrouwelijk zijn.

INSPIRED ARIANA LOOKS

Trui: € 45,00 euro bij Costes

Rokje: € 39,95 euro van LOOXS bij Hudson's Bay

Laarzen: € 44,99 euro bij van Haren (alternatief)


Topje: € 44,99 euro bij Guts & Gusto

Rokje: € 6,00 euro Pimkie (alternatief)

Laarzen: € 44,99 euro bij van Haren (alternatief)


ARIANA LOOKS UNITED WARDROBE

Hunkemöller Lace Body € 25,00 euro - Van Haren Lace Pumps € 15,00 euro


ARIANA BEAUTY PRODUCTS

ARI:

Topnoten: sappige peer, roze pompelmoes en sappige framboos

Hartnoten: delicate lelietjes-van-dalen, rozenknoppen en vanille orchidee

Basisnoten: marshmallow, romige muskus en licht hout

Vanaf € 30,55 euro bij Douglas


Frankie:

Topnoten: roze peper, abrikoos en peer

Hartnoten: wilde orchidee en ceder

Basisnoten: kristalsuiker, sandelhout en muskus

€ 39,95 euro bij Fruugo, is jouw vriend ook dol op Ariana? Perfect, Frankie is namelijk Unisex.


Sweet Like Candy:

Topnoten: braambessen, Italiaanse bergamot en peer

Hartnoten: Arabische jasmijn, frangipani en kamperfoelie

Basisnoten: crème de cassis, marshmallow, kasjmier hout en vanille

Vanaf € 30,55 euro bij Douglas


Moonlight:

Topnoten: sappige pruimen

Hartnoten: marshmallow en verse pioen

Basisnoten: romig sandelhout, zwarte amber en sensuele vanille

Vanaf € 30,55 euro bij Douglas


Cloud:

Topnoten: lavendelbloesem, sappige peren en kruidig-verse bergamot

Hartnoten: kokosnootcrème, zoete praliné-noten en vanilleorchidee

Basisnoten: warme musk en romig hout

Vanaf € 35,36 euro bij Douglas


FAVORIETE ARIANA SONGS


Wat vind jij van de look van Ariana Grande?  En wat is jouw favoriete Ariana song?


See you next time ♥

Kusjes Benja

bottom of page