top of page

Valentine's Day: Inspiration

Valentijn, de dag van de liefde! Tijd om wat extra aandacht aan elkaar te besteden. Een mooie bos rozen is vaak al genoeg, maar iets extra's is altijd leuk. Deze producten vol liefde zullen jouw hart en die van jouw geliefde sneller laten kloppen.


LUSH VALENTIJNSCOLLECTIE 2019 - NAUGHTY BUT NICE

Als je écht indruk wil maken op je lover, dan moet je bij Lush zijn. Er ligt namelijk een nieuwe Lush valentijnscollectie en die is hi-la-risch en very naughty... een gouden combinatie. Voor deze nieuwe valentijnscollectie heeft Lush weer geëxperimenteerd met lekkere geurtjes en ingrediënten. De producten komen in de meest hilarische vormen en cheeky names. De ideale producten om samen in bad mee te duiken of in je eentje volop van te genieten.


1. Lush Cosmetics - Peachy Bath Bomb

Deze ondeugende perzik is perfect om aan iemand cadeau te geven die je wel héél zoet vindt... De zachtoranje bath bomb bruist langzaam weg in het badwater en laat sappig grapefruit- en fruitig davana-schuim achter; je wordt helemaal omringd en ingepakt door roze swirls. Wanneer je je rozig en/of voldaan voelt is dit het ideale, zoete toetje.

Liever geen inpakstress? Peach And Love is de perfecte limited edition giftbox.

Verkrijgbaar voor € 4,95 bij Lush



2. Lush Cosmetics - The Big Banana Massage Bar

Size doesn’t matter, het gaat erom wat je ermee doet. Pel je kleding af (of die van iemand anders) en houd een massage-sessie met deze romige bar. Hoe heter, hoe beter: de hydraterende cacao- en sheaboter smelten door warmte van je huid. Pittige kruidnagelolie en verfrissende, Braziliaanse sinaasappelolie stimuleren en verjongen, zodat je lekker lang door kunt blijven gaan. Het perfecte, unieke valentijnscadeau: Bananarama

Verkrijgbaar voor € 9,50 bij Lush


3. Lush Cosmetics - Aubergine Bath Bomb

Soms schieten woorden tekort en kun je je gevoelens het best uiten door de kracht van een emoji. Gemaakt met een flinke knipoog en ruikt heerlijk naar oppeppende bergamot en fruitig ho-hout. Vanuit beide kanten van deze dubbelzinnige bath bomb schiet groen en blauw schuim door je badwater. Geef iemand deze bruisende knoeperd (gevuld met zoete tonka en citrusachtige litsea) cadeau - hij valt sowieso in de smaak, je hoeft er niet eens voor naar rechts te swipen! 

Verkrijgbaar voor € 4,95 bij Lush


JEFFREE STAR COSMETICS VALENTIJNSCOLLECTIE 2018 - LOVE SICK

Of je nu Valentijnsdag liefhebt of niet, Jeffree Star Cosmetics maakt het de beste V-Day die je ooit hebt gehad. Of je nu single bent of een relatie hebt, deze donkere romantische collectie van Jeffree Star wil je zien. De Love Sick Collection bevat een gloednieuw palet, vloeibare lipsticks, crème lipsticks, nieuwe lip scrubs, de kenmerkende ster-spiegels en een holografische rode make-uptas. De collectie is rood, vol liefde en perfect voor Valentijnsdag.


1. Jeffree Star Cosmetics - Candy Necklace Velour Lip Scrub

De Candy Necklace Velour Lip Scrub uit de Love Sick Collection is een heerlijke lipscrub op basis van suiker die ervoor zorgt dat je lippen weer heerlijke zacht, egaal en vrij van velletjes zijn. Breng een kleine hoeveelheid van de scrub aan en

lik de overtollige scrub van je lippen. Je lippen zijn helemaal klaar voor het aanbrengen van jouw favoriete Lipstick kleur en kissproof...

Verkrijgbaar voor € 10,95 bij The Make Up Spot


2. Jeffree Star Cosmetics - Blood Sugar Palette

Ik hoop dat je er klaar voor bent om verliefd te worden op Valentijnsdag, want dit palette maakt je hart sneller slaan.

Het Blood Sugar Palette uit de Love Sick collectie bevat maar liefst 18 geweldige oogschaduwkleuren met verschillende finishes en zijn zoals we van Jeffree Star gewend zijn geweldig gepigmenteerd. Yes, dit bijzondere palette en collector's item moet je hebben!

Verkrijgbaar voor € 58,90 bij ICI PARIS XL


3. Jeffree Star Cosmetics - Self Control Velour Liquid Lipstick

De love sick collectie biedt ook 4 nieuwe vloeibare lipsticks: Romeo - een neon roze, Self Control - een gedempte lila. Restraints - een gunmental grijs en Problematic - een bes paars. De liquid lipsticks zijn ideaal voor op je date met je lover, drogen mat op en blijven urenlang zitten zonder af te geven. Ook zitten ze in de meest fantastische, chroomrode verpakking met doosjes die door techniek hartjes vormen.

Verkrijgbaar voor € 12,95 bij The Make Up Spot


HUNKEMÖLLER VALENTIJNSCOLLECTIE 2019

Tijdens Valentijn staat de romantiek centraal. Dus verwen jezelf met een lingerieset uit de Hunkemöller Valentijnscollectie of laat je verwennen met een prachtig lingeriesetje. Een succesvolle Valentijn is gegarandeerd! Met lingerie zit je altijd goed! Weet je lover niet zo goed waar te beginnen..? Dat snap ik helemaal. Hunkemöller helpt hem op weg! Hij koopt in 3 simpele stappen het perfecte cadeau voor je! Of je maakt een wishlist voor hem op de site.


1. Hunkemöller - Make-up tasje Glitter lips

Omdat je natuurlijk een nieuw make-up tasje nodig hebt om al die nieuwe make-up in op te bergen. Hunkemöller heeft er voor gezorgd met deze prachtige holografische roze tas met leuke rode glitter lippen print. Het ideale cadeau voor elke beauty lover. Je make-up heb je altijd en overal bij je met dit handige make-up tasje! Het tasje heeft een extra vakje aan de binnenkant om al je goodies veilig in op te bergen en is helemaal valentijnsdag proof!

Verkrijgbaar voor € 14,99 bij Hunkemöller



2. Hunkemöller - Bralette Anka

Valentijnsdag is het ideale moment om jezelf te verwennen met een nieuwe outfit of lingerie. Geen zin in het klassieke rood? Hunkemoller heeft ook jouw ideale lingeriesetje in het paars, roze of zwart in de valentijnscollectie zitten. Dus voel je super sexy in deze bralette! Hij heeft embroidered detail op de cups en is afgewerkt met een strikje. Aan de onderkant zitten strappy bandjes met kant. Combineer met de bijpassende slip!

Verkrijgbaar voor € 22,99 bij Hunkemöller



3. Hunkemöller - String Dallas

Rood is niet alleen de kleur van de liefde, maar ook van deze lingerie musthaves. Deze string met kant combineer je met veel van de Hunkemöller items, mix en match erop los dus! Op de voor- en achterkant zijn de typische Hunkemöller-strikjes verwerkt. Heel veel prachtige (rode) slips verkrijgbaar die je ook nog met elkaar kunt combineren voor een nog leukere prijs. 5 slips voor € 21,99 dus vind jouw perfecte match voor valentijnsdag!

Verkrijgbaar voor € 6,99 bij Hunkemöller



Welk van de bovenstaande beauty Valentines Day's gifts zou jij graag van je lover krijgen?

See you next time ♥

Kusjes Benja

bottom of page