top of page

What I Got For Christmas & My Outfits

One of my favourite video's om te bekijken zijn 'What I Got For Christmas'. De ideale manier om nieuwe producten te ontdekken en jullie te laten zien wat je kan verwachten op mijn blog. Vorige fashionblog gaf ik je outfit inspiratie voor kerst en met NYE in zicht laat ik zien welke party outfits ik zelf gedragen heb.


WHAT I GOT FOR CHRISTMAS

Lush - Little Snow Fairy

Voor jou geen inpakstress dit jaar. Bij Lush vind je namelijk de leukste kant-en-klare verwencadeaus. Super om te geven en nog leuker om te krijgen. De set die mij het meest aansprak was de Little Snow Fairy.

Tover je badwater om tot knalroze jelly of stap onder een suikerzoete waterval in je douche. Little Snow Fairy is bijna te schattig om weg te geven en bevat de Snow Fairy Showergel en de Snow Fairy Jelly Bomb.

Verkrijgbaar voor € 17,50 bij Lush


Too Faced - Sugar Cookie Oogschaduw Palette

De oogschaduw waar je naar verlangt in het paletformaat dat je nodig hebt! Sugar Cookie uit de Too Faced Christmas-collectie heeft acht lekkere tinten, variërend van koele cacaotinten tot suikerachtige hagelslag met mooie kleuren. Sowieso al een perfect cadeau om te geven. Nog niet om? Deze romige oogschaduw kleuren ruiken naar vers gebakken koekjes!

Verkrijgbaar voor € 25,00 bij Douglas



The Master Perfumer - Amber N°53 Geschenkset

Een prachtige geschenkset gevuld met een eau de toilette van 50 ml en een douchegel van 100 ml. Ga voor de sensuele geur van The Master Perfumer Amber N°53. De parfum en de douchegel bevatten noten van perzik, jasmijn en amber. Amber N°53 hoort thuis in een reeks heerlijke geuren die ontwikkeld zijn door wereldberoemde parfumeurs waardoor er altijd een geur voor je bij zit.

Verkrijgbaar voor € 8,99 bij Kruidvat



OPI - Wipe-Off - Wipes Nagellakremover

De ideale nagellak remover voor op reis! Wil je onderweg of op reis snel een andere kleur nagellak? Je hoeft dan voortaan geen flesje remover meer mee te nemen!

Een verpakking bevat 10 sachets, acetonvrij en met frisse lavendelgeur. Geen onhandige, lekkende verpakkingen meer want de doekjes passen met gemak in je beautycase, handtas of toilettas. Met 1 Wipe reinigt u alle 10 de vinger- of teennagels in één keer. Perfect dus.

Verkrijgbaar voor € 11,17 bij Douglas



Too Faced - Under The Christmas Tree Set

Deze prachtige set bestaat uit 3 paletten in 1 om je make-up dromen waar te maken! 3 individuele paletten vol oogschaduw en gezichtsproducten komen magisch (en magnetisch) samen en vormen een prachtige kerstboom vol mooie snoepjes. Plus de set bevat de luxe 'Better than sex'-mascara! Geef de paletten samen als een geweldig cadeau of split ze op onder vrienden voor meer kerstvreugde.

Verkrijgbaar voor € 45,00 bij Douglas



MAC - Little Mac Lipstick

MAC Lipstick heeft een volle crèmetextuur en voelt heerlijk zacht aan bij het aanbrengen. Het product is verzorgend, heeft een mooie subtiele glans en maakt de lippen voller. Tevens langhoudend! Net als alle Little MAC-producten past het perfect in elke handtas! Verkrijgbaar in 10 populaire kleuren en de perfecte manier om jou favoriete lipstick te ontdekken. Met Little MAC, is een selectie van jou favorieten beschikbaar in mini formaat.

Verkrijgbaar voor € 7,50 bij Douglas



PARTY OUTFITS I WORN

Zijn jullie al helemaal klaar voor de NYE party?! Of je nu naar een feest gaat of een feest organiseert, wat je van plan bent om te dragen staat waarschijnlijk bovenaan je checklist?! Direct na het eten ;) Ik laat jullie mijn 2 favoriete party outfits zien die ik tijdens kerst gedragen heb. En ik laat jullie zien hoe je deze outfits kunt bestellen bij mijn favoriete webshops.



MESH TOP

1. Loavies - DON'T MESH WITH ME - BLACK - € 7,50

2. Loavies - TO THE STARS - BLACK - € 7,50

3. Loavies - LOVE YOU DOTS - BLACK - € 12,50


VELVET SKIRT

1. My Jewellery - CORDUROY A-LINE SKIRT - BORDEAUX - € 34,95

2. My Jewellery - SUEDINE WRAP SKIRT - DARK GREEN - € 34,95

3. My Jewellery - SUEDINE STAR WRAP SKIRT - BLACK - € 27,96




BLACK TOP

1. My Jewellery - STAR & DOT GLITTER BLOUSE - BLACK - € 31,96

2. My Jewellery - LACE BODY - BLACK - € 27,96

3. My Jewellery - SILVER DOTTED BLOUSE - BLACK - € 27,96


METALLIC SKIRT

1. Guts & Gusto - ROK FABY - LIGHT BROWN - € 20,00

2. Guts & Gusto - ROKJE ELSA - BRONZE - € 17,50

3. Guts & Gusto - ROK LISA - GOLD - € 15,00


Voor meer outfit inspiratie of wishlist items lees dan de november fashionblog om je te laten inspireren voor Nye Years Eve. In die blog ging ik namelijk voor jullie op zoek naar de leukste cadeautjes en de leukste outfits voor de feestdagen. Nog niet gelezen en benieuwd? Klik dan hier.


Wat heb jij dit jaar voor kerst gekregen? En over welk beauty product wil jij als eerste een review lezen?


See you next time ♥

Kusjes Benja

bottom of page