top of page

PINK GIFT GUIDE

De gift guide met alleen maar gifts in delicious pink onder de € 25. Als cadeauinspiratie voor de pink-lovers in je leven or maybe you're like me en lees je gift guides om je wishlist mee aan te vullen (no shame). Hoe dan ook, we have the pink & voor nog meer pink inspiratie: check Inspiration Magazine 2 FLOWER GARDEN.


ONE

Voor jezelf koop je misschien niet zo snel nieuwe sloffen maar het is wél heel leuk om cadeau te doen of om cadeau te krijgen! Houd je voeten lekker warm met deze snoezige sloffen, super zacht met een anti slip zool. Hunkemöller organiseert een paar keer per jaar een fabrieksverkoop, het perfecte moment om o.a. deze leuke accessoires te shoppen vanaf €1,-.



TWO

Hunkemöller heeft altijd de leukste make-up tasjes in hun assortiment zitten, mijn favoriet dit seizoen is absoluut dit te schattige trendy make-up tasje. Deze make-up tas heeft een luipaardprint en gouden details! Ideaal voor het meenemen van je favoriete beauty producten. Maar als jij of je vriendin nou niet zo'n beautylover is, ook super leuk als etui.



THREE

H&M Home heeft altijd super leuke trendy interior items om voor jezelf te kopen of om te geven. Deze prachtige gastendoekjes van katoenen badstof met een jacquardgeweven zigzagdessin in een donkerroze kleur zijn too cute, en zijn ook verkrijgbaar in het zachtroze. Super leuk om te geven in combinatie met de bijpassende kleur Rituals zeepproducten.



FOUR

Voor de beautylovers zijn deze gezichtsdoekjes van zachte katoenen badstof met velours aan de voorkant het ideale cadeau. Door het leuke strikje om deze handdoekjes zijn ze ook echt super cute. Deze gezichtsdoekjes kun je gebruiken om je make-up te verwijderen of om je gezicht te reinigen. Maak een leuke giftset in combinatie met een gezichtsscrub.



FIVE

Het in London gevestigde SkinnyDip kent geen grenzen als het gaat om de ontwerpen voor de ultieme opvallende beauty accessoires. Een beautylover? Kies voor een van de super leuke makeuptasjes uit de SkinnyDip Collectie. Bewaar al je essentials in deze zachte make-uptas van SkinnyDip. Voorzien van een allover kreeftmotief en afgewerkt met een ritssluiting bovenaan.



SIX

Je paspoort is een van de belangrijkste items, want geen reis zonder paspoort. Met deze paspoorthouder uit de Fabulous Fifties collectie berg je je paspoort veilig op en houd je losse tickets gemakkelijk bij elkaar. Ook handig: er is genoeg ruimte voor pasjes en je boardingpass in de kleinere vakjes. Schuif de kaft van je paspoort in de houder and you’re ready to travel in style!


SEVEN

Verwen je huid met deze heerlijke, zijdezachte puddingconcentraat verrijkt met intens voedende cactusvijgzaadolie, dorstlessende cactusextracten en egaliserend hyaluronzuur voor een verslavende, langdurige glow. Ideaal als dag- nachtcrème en zorgt voor extra hydratatie onder je make-up. Travel-friendly en ideaal om zo kennis te maken met dit prachtige merk.



EIGHT

De populaire Eau de Lait van Collosal is een milde reinigingsmelk (een mix van miccelair water en melk) die helpt bij het verzachten van de huid. Zo verwijder je gemakkelijk je make-up en laat je zowel het gezicht als het lichaam heerlijk zacht aanvoelen. De reinigingsmelk kan zelfs in bad worden gebruikt voor een ultiem relax momentje en dus een perfect cadeau! 



NINE

Mijn favoriete nagellijn ooit is Essie Gel Couture! Essie heeft het ideale assortiment als het gaat om neutrale tonen, met meer dan 30 zacht getinte tinten. Gebruik deze zachte roze tint in combinatie met de Gel Couture topcoat voor het beste resultaat. In mijn review is de hele Essie Gel Couture lijn te zien, de perfecte items om te geven of voor op je wishlist.



TEN

Beauty Bay tip: boyfriends beauty guide. Het merk wat hier erg veel opstaat is Jeffree Star Cosmetics. Maar behalve alle fantastische beauty producten hebben ze ook super leuke metalen rietjes. Maar als je op Beauty Bay £ 40 uitgeeft aan Jeffree Star Cosmetics (waar je al snel aan komt als je stiekem voor jezelf ook iets besteld) krijg je gratis een metal straws 4 pack.



ELEVEN

Deze set is speciaal ontworpen voor je on-the-go lifestyle en wordt geleverd met een mini-versie van de Saturday Skin Wide Awake Brightening Eye Cream en twee Cotton Cloud Probiotic Power Masks. Deze set is perfect om het merk Saturday Skin te leren kennen en ideaal om mee te nemen onderweg. De ideale pastelroze set voor al die meidenavonden.



TWELVE

Bezwijk voor de nieuwe generatie matte, vloeibare lipstick. Voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een matte gepigmenteerde lipstick, die lang houdt en niet afgeeft en aanvoelt als een tweede huid. De matte, vloeibare lipstickformule is comfortabel, droogt de lippen niet uit en is nauwelijks voelbaar, de perfect luxe liquid lipstick voor jou en vriendinnen.




Voor meer pink cadeau inspiration check mijn verlanglijstje.



Ben jij net zo'n pink-lover als mij of heb jij een andere favoriete kleur? En welk van de bovenstaande delicious pink gifts zou je bovenaan je wishlist zetten?


See you next time ♥

Kusjes Benja

bottom of page