top of page

Christmas: Fashion & Inspiration

Het lijkt nog best ver weg, maar voordat je het weet staan de feestdagen voor de deur. Hartstikke leuk die feestdagen, maar wat trek je aan en wat zet je op je wishlist? Omdat het morgen Black Friday is ben ik alvast voor je op zoek gegaan naar de leukste cadeautjes en geef ik je outfit inspiratie voor de feestdagen.


INSPIRATION CHRISTMAS LOOKS



CHRISTMAS GIFTS INSPIRATION € 0 - € 17,50

1. Benefit Cosmetics - Mini Roller Lash Mascara

Het merk Benefit Cosmetics heeft de perfecte cadeaus om te geven tijdens de feestdagen. De schattige iconische mini's kun je in de kerstboom hangen. Het product waarvan ik denk dat je iedereen blij mee maakt, is de Benefit Roller Lash. De speciale zwarte formule in combinatie met het unieke borsteltje zorgt ervoor dat je wimpers de hele dag natuurlijk gekruld zijn.

Verkrijgbaar voor € 9,71 bij Douglas



2. Zoeva - Voyager Cocoa Blend Oogschaduw Palette

Een miniversie van het geliefde Cocoa Blend Palette en heeft zes rijke tinten in verschillende matte, glinsterende en satijnen afwerkingen. Dit reisvriendelijke palet is zeer gepigmenteerd en heerlijk blendbaar en ideaal om onderweg een groot aantal onweerstaanbare looks mee te maken, hier maak je elke neutrale oogschaduw lover blij mee

Verkrijgbaar voor € 10,49 bij Douglas



3. Tweezerman - Sparkle and Shine Gift Set

Een reis-vriendelijk ontworpen set met de wenkbrauw en wimper essentials in een stijlvolle faux slangenhuid tas. Het glinsterende rosegouden pincet van roestvrij staal heeft perfect uitgelijnde uiteinden voor een precieze grip, de slanke, ergonomische wimperkruller heeft een comfortabele siliconen pad met vullingen. De perfecte set voor het verzorgen van je wenkbrauwen en wimpers.

Verkrijgbaar voor € 10,50 bij De Bijenkorf



4. Stila - Stay All Day Liquid Lipstick Set Kiss Me Word verliefd op dit luxueuze power-trio van Stila's bekroonde Stay All Day vloeibare lipsticks. De gewichtloze, volle, romige lipkleur blijft de hele dag ... en nacht zitten. Een set van drie kiss-proof vloeibare lipsticks die ervoor zorgen dat de lippen comfortabel en gehydrateerd aanvoelen.

Een set met de perfecte kleuren voor tijdens de feestdagen in 3 verschillende finishes.

Verkrijgbaar voor € 17,49 bij Beauty Bay


5. Lush - Little Snow Fairy

Voor jou geen inpakstress dit jaar. Bij Lush vind je namelijk de leukste kant-en-klare verwencadeaus. Super om te geven en nog leuker om te krijgen. De set die mij het meest aansprak was de Little Snow Fairy.

Tover je badwater om tot knalroze jelly of stap onder een suikerzoete waterval in je douche. Little Snow Fairy is bijna te schattig om weg te geven en bevat de Snow Fairy Showergel en de Snow Fairy Jelly Bomb.

Verkrijgbaar voor € 17,50 bij Lush



CHRISTMAS GIFTS INSPIRATION € 17,50 - € 30

1. Jouer Cosmetics - Lucky In Love Liquid Een prachtige nude lipstick duo om je liplook te perfectioneren deze feestdagen met de Lucky In Love Liquid Lipstick Duo. Met een mooie vloeibare lipstick in nude-stijl met een matte, zachte afwerking en een slijtvaste lip-topper, creëert deze set een volledig dekkende kleur met een glinsterende, lipverbeterende afwerking.

Het perfecte cadeau omdat je (liquid) lipsticks nooit genoeg hebt.

,Verkrijgbaar voor € 17,86 bij Beauty Bay



2. Too Faced - Sugar Cookie Oogschaduw Palette

De oogschaduw waar je naar verlangt in het paletformaat dat je nodig hebt! Sugar Cookie uit de Too Faced Christmas-collectie heeft acht lekkere tinten, variërend van koele cacaotinten tot suikerachtige hagelslag met mooie kleuren. Sowieso al een perfect cadeau om te geven. Nog niet om? Deze romige oogschaduw kleuren ruiken naar vers gebakken koekjes!

Verkrijgbaar voor € 18,74 bij Douglas



3. Jouer Cosmetics - Jet Set Le Rose Lip Kit

De Le Rose Lip Kit heeft alles wat je nodig hebt om je lippen te lijnen, kleuren en verbeteren. De set bestaat uit een full-size lipliner en twee travel-size liquid lipsticks. Je kunt deze samen of afzonderlijk gebruiken om elke lip-look te perfectioneren. Een prachtige lichtroze liptrio en verkrijgbaar in meerdere kleurvarianten. Het perfecte cadeau voor de beauty lovers tijdens de feestdagen.

Verkrijgbaar voor € 18,02 bij Beauty Bay



4. Stila - 3D Dazzle Glitter & Glow Liquid Eye Shadow Set

Een set van drie sprankelende vloeibare oogschaduws. De perfecte mix van glans en glitter, 3D Dazzle Glitter & Glow is een trio van langhoudende, glanzende vloeibare oogschaduw. Deze verbluffende oogschaduw zorgt ervoor dat je ooglooks moeiteloos naar het volgende niveau stijgen. Het perfecte cadeau voor iedereen die van glitter houd en wie doet dat niet!?

Verkrijgbaar voor € 22,40 bij Beauty Bay



5. Benefit Cosmetics - Snow Doll Make-up Set

Behalve de leuke mini's voor in de kerstboom heeft Benefit Cosmetics ook schattige toilettasjes met meerdere mini's. Misschien nog wel leuker! Creëer een onweerstaanbare ‘sneeuw’ look met deze Benefit Cosmetics make-up set voor volle wimpers, natuurlijke wenkbrauwen, roze wangen en een zacht stralende highlight. 4 schattige mini's in een adorable toilettas.

Verkrijgbaar voor € 26,78 bij Douglas



CHRISTMAS GIFTS INSPIRATION € 30 - € 70

1. I Heart Revolution - I Heart Chocolate

I Heart Revolution I Heart Chocolate is de ultieme giftset voor chocolade liefhebbers! Deze musthave set in de vorm van een roze hart bevat 4 limited edition producten en laat ieders (chocolade) hartje sneller slaan. De palettes zijn zeer gepigmenteerd en ruiken heerlijk naar chocolade en de chocolate heart bronzer geeft je een prachtige zongebruinde tint.

Verkrijgbaar voor € 34,95 bij Boozyshop


2. Anastasia Beverly Hills - Soft Glam Oogschaduw Palette

Het Soft Glam oogschaduw palette bestaat uit 14 kleuren met een combinatie van matte en shimmer oogschaduws. Iedere oogschaduw is hoog gepigmenteerd en de kleuren zijn eenvoudig met elkaar te blenden voor dé perfecte look. Ook bevat het palette een oogschaduwkwast en een spiegeltje. Het Soft Glam palette is een prachtige basis met geweldige kwaliteit!

Verkrijgbaar voor € 42,04 bij Douglas



3. Too Faced - Under The Christmas Tree Make-up set

Laat je dromen uitkomen met deze prachtige set! Geef deze Under The Christmas Tree-paletten in de vorm van een geweldige kerstboom cadeau of elk palet afzonderlijk. Het palette bestaat uit 3 individuele paletten die samen de vorm van een kerstboom vormen. Het palette bevat 18 oogschaduwkleuren, een bronzer, blush, highlighter en een mascara.

Verkrijgbaar voor € 44,99 bij Douglas



4. Beautyblender - Sweet Indulgence Set

De beautyblender Sweetest Indulge-set is een echte eyecatcher! De set bevat maar liefst vier beautyblenders en vier pepermunt zeepjes, verpakt als de lekkerste chocolaatjes. De Sweet Indulgence heeft 4 musthave Beautyblenders waar je simpel en professioneel je foundation, blush en poeder mee aanbrengt. Deze limited edition set is perfect voor de échte make-upfans en een geweldige gift set,

Verkrijgbaar voor € 48,75 bij Douglas



5. MAC - Shiny Pretty Things Lip Kit

MAC heeft dit jaar een prachtige kerstcollectie en prachtige giftsets. Mijn favoriet is een 10-delig kit van mini lipsticks in een glanzende, metallic doos. Een kit met 10 mini lipstick favorieten, elk speciaal verpakt in hun matching kleur. Bevat de kleuren: Diva, Chili, See Sheer, Velvet Teddy, Twig, Ruby Roo, Relentlessly, Rebel, Snow Orchid en Snob. Een prachtige lipstick collectie in een geweldige verpakking.

Verkrijgbaar voor € 63,95 bij LookFantastic


Welk van de bovenstaande beauty christmas gifts zou jij aan je wish list willen toevoegen?


See you next time ♥

Kusjes Benja

bottom of page